Project Description

Κρέμα καραμελέ με espresso

Μερίδες ανά γλύκισμα: 7               Βάρος μερίδας: 100 γρ.

ΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1/2 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1 κουτί Μίγμα για Κρέμα Καραμελέ Sweet & Balance
500 ml (2½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα 0% ή 1,5% λιπαρά
100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) έτοιμο καφέ espresso

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κρέμα Καραμελέ Sweet & Balance σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Στο γάλα προσθέτετε τον καφέ espresso.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σχετικές συνταγές