Project Description

Μερίδες ανά γλύκισμα: 12               Βάρος μερίδας: 80 γρ.
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ ΚΑΙ 1/3 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΦΡΟΥΤΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1 φάκελος Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance 
1 φάκελος Ζελατίνη σε φύλλα ΓΙΩΤΗΣ
150 γρ.(1/2 φλιτζ. τσαγιού) Μαρμελάδα Ροδάκινο με φρουκτόζη FYTRO
100 γρ. σαβαγιάρ
200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) άπαχο γάλα 0% λιπαρά
100 γρ. ζεστό νερό
2 κουτ. σούπας Κονιάκ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτάτε τα σαβαγιάρ στο χλιαρό γάλα και τα στρώνετε σε στρογγυλή φόρμα με σούστες διαμέτρου 22 εκατοστά. Μαλακώνετε μεμονωμένα τα φύλλα ζελατίνης σε 4 κουταλιές κρύο νερό για 5 λεπτά. Τα βγάζετε από το νερό, τα στύβετε ελαφριά, τα διαλύετε στο ζεστό νερό και αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει). Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance, (βλ. συσκευασία), προσθέτοντας 2 κουταλιές σούπας κονιάκ στο νερό που θα χτυπήσετε την κρέμα. Προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα, τη λιωμένη ζελατίνη και χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα. Απλώνετε την κρέμα πάνω στα σαβαγιάρ και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Ζεσταίνετε ελαφρώς τη μαρμελάδα, προσθέτοντας 1 κουταλιά νερό, μέχρι να γίνει ρευστή. Απλώνετε τη Μαρμελάδα πάνω στην κρέμα και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο. Απόλαυσε Μπαβαρουάζ Ροδάκινο χωρίς ζάχαρη.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σχετικές συνταγές