Project Description

 Μερίδες ανά γλύκισμα: 12        Βάρος μερίδας: 80 ΓΡ
ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ ΚΑΙ 1/3 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΦΡΟΥΤΟΥ
ΥΛΙΚΑ
• 1 κουτί 
Sweet & Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ • 1 φάκελο Ζελατίνη σε φύλλα ΓΙΩΤΗΣ • 150 γραμ.(1/2 φλιτζ. τσαγιού) Μαρμελάδα Ροδάκινο με φρουκτόζη FYTRO • 100 γρ. Σαβαγιάρ • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Άπαχο γάλα 0% λιπαρά • 100 γρ. ζεστό νερό • 2 κουτ. σούπας Κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Βουτάτε τα Σαβαγιάρ στο χλιαρό γάλα και τα στρώνετε σε στρογγυλή φόρμα με σούστες διαμέτρου 22 cm • Μαλακώνετε μεμονωμένα τα φύλλα ζελατίνης σε 4 κουτ. κρύο νερό για 5 λεπτά • Τα βγάζετε από το νερό, τα στύβετε ελαφριά, τα διαλύετε στο ζεστό νερό και αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει) • Παρασκευάζετε την Sweet & Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ, (βλ. συσκευασία), προσθέτοντας 2 κουτ. σούπας Κονιάκ στο νερό που θα χτυπήσετε την κρέμα • Προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα, τη λιωμένη ζελατίνη και χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα • Απλώνετε την κρέμα πάνω στα Σαβαγιάρ και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο μέχρι να πήξει • Ζεσταίνετε ελαφρώς τη μαρμελάδα, προσθέτοντας 1 κουτ. νερό, μέχρι να γίνει ρευστή • Απλώνετε τη Μαρμελάδα πάνω στην κρέμα και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο.