Project Description

Βράβευση για τα Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ στο 10ο Συνέδριο Πωλητών

Τα Sweet & Balance Γιώτης κατέκτησαν το Βραβείο Καλύτερου Λανσαρίσματος 2010 στην κατηγορία των γλυκαντικών στο 10o Συνέδριο Πωλήσεων, που διοργάνωσε το Επιστημονικό περιοδικό «Sales & Marketing Review» και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Τα επιδόρπια νέας γενιάς Sweet & Balance αποτελούν την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων που, χάρη στο πρωτοποριακό τους προφίλ, συνδυάζουν το χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, την απουσία ζάχαρης, τις περιορισμένες θερμίδες και τα λιπαρά, και τις φυτικές ίνες.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε, ο οποίος σχολίασε σχετικά: «Στη σημερινή απαιτητική συγκυρία, η δημιουργία νέων προϊόντων Sweet & Balance, που στην ουσία αποτελούν μία νέα κατηγορία τροφίμων, είναι μία στρατηγική πρόκληση για την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ. Τα τελευταία 3 χρόνια εστιάσαμε στο λανσάρισμα μιας καινοτόμου για τα διεθνή δεδομένα σειράς προϊόντων. Είμαστε πολύ περήφανοι, που δημιουργήσαμε από το μηδέν τη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance με ξεκάθαρα οφέλη για τον καταναλωτή».

H βράβευση της νέας γενιάς επιδορπίων Sweet & Balance σχετίζεται άμεσα με το θέμα του Συνεδρίου το οποίο εστίασε στο κατά πόσο η εισαγωγή νέων προϊόντων βοηθά τις εταιρείες στην αντιμετώπιση της κρίσης.

Τα Sweet & Balance,τα οποία στηρίζονται από κλινικές μελέτες, υλοποιούν ένα δυνατό μείγμα μάρκετινγκ στοχεύοντας να χτίσουν την αξιοπιστία τους και τη γρήγορη διείσδυσή τους στο κοινό – στόχος.