Project Description

Παρόλο που το μεγαλύτερο βραβείο είναι η αποδεδειγμένη προτίμηση του κοινού, οι σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ δεν παύουν να κερδίζουν και άλλες διακρίσεις! Πρόσφατα, οι ποικιλίες Γάλακτος και Bitter διακρίθηκαν ως το «Καλύτερο λανσάρισμα τροφίμου για το 2015», ένα ακόμη σημαντικό βραβείο δεδομένου του μεγάλου ανταγωνισμού στην αγορά.

Το βραβείο απονεμήθηκε στο πλαίσιο του 15ου ετήσιου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων με τίτλο «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή, Κέντρο ΓΑΙΑ. Η απονομή έγινε από τον Διευθυντή Τομέα Αναπτυξιακών Πολιτικών του ΣΕΒ, Δρ. Γεώργιο Ξηρογιάννη.

Πρόσφατα οι συγκεκριμένες σοκολάτες βραβεύτηκαν και με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, για τη γεύση τους και την ανώτερη ποιότητά τους, από το Διεθνή Οργανισμό iTQi.

Η σειρά Σοκολατών Sweet & Balance, πρόσφατα εμπλουτίστηκε με άλλες 5 ποικιλίες, Γάλακτος με Αμύγδαλα και γεμιστές (με γεύσεις bitter με γέμιση πορτοκάλι και γάλακτος με γέμιση φράουλα, cappuccino και πραλίνα) για ακόμα μεγαλύτερη γευστική εμπειρία.

Όλες οι σοκολάτες Sweet & Balance δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά το γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό Stevia. Απευθύνονται σε όσους προσέχουν τη διατροφή τους αλλά θέλουν να απολαμβάνουν την πλούσια γεύση της σοκολάτας χωρίς ενοχές, στο πλαίσιο πάντα ενός ισορροπημένου διαιτολογίου.

Sweet & Balance από τη ΓΙΩΤΗΣ. Γι’ αυτούς που ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!