Project Description

Cupcakes

Μερίδες ανά γλύκισμα: 20   Βάρος μερίδας: 96 γρ.

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1 IΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ, 1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΦΡΟΥΤΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1 κουτί Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance
1 κουτί Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance
90 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
3 αυγά
200 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα light
300 ml (1½ φλιτζ. τσαγιού) χυμός πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη
100 ml (½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
50 γρ. Σοκολάτα Βitter Sweet & Balance τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας χυμό πορτοκάλι αντί για νερό. Μοιράζετε τη ζύμη σε 20 ατομικά φορμάκια για cupcakes. Ψήνετε τα cupcakes για 30 λεπτά περίπου και τα αφήνετε να κρυώσουν. Χτυπάτε στο μίξερ το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance με τον υπόλοιπο χυμό πορτοκαλιού και το γάλα. Στο τέλος ρίχνετε το φρέσκο τυρί κρέμα και χτυπάτε λίγο ακόμα. Μοιράζετε την κρέμα πάνω στα cupcakes με τη βοήθεια ενός κορνέ. Αν χρειάζεται κόβετε λίγο την επιφάνεια των cupcakes για να γίνει επίπεδη. Γαρνίρετε με λίγη τριμμένη σοκολάτα. Απόλαυσε Cupcakes  χωρίς ζάχαρη.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σχετικές συνταγές