Project Description

Επιτέλους, γλυκά για ΟΛΟΥΣ με υπογραφή ΓΙΩΤΗΣ!

Νέα επαναστατική σειρά επιδορπίων Sweet & Balance για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ακόμη και για άτομα με διαβήτη, με απίστευτη γεύση.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα– χάρη στην τεχνογνωσία της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. – τα άτομα που ακολουθούν ισορροπημένο ή ειδικό διαιτολόγιο, ακόμη και για τον έλεγχο του σακχάρου, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια νέα σειρά επιδορπίων που ανταποκρίνεται στις διατροφικές τους ανάγκες. Πρόκειται για τη νέα γενιά επιδορπίων χωρίς ζάχαρη με την επωνυμία Sweet & Balance, η οποία έχει περιορισμένα λιπαρά, περιέχει φυτικές ίνες και λίγες θερμίδες, συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά της υγιεινής διατροφής με τη δυνατή γευστική εμπειρία που εγγυάται το όνομα ΓΙΩΤΗΣ.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, τα Sweet & Balance διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη (GI) και συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο. Στο πλαίσιο μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής, τόσο για υγιή όσο και για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, οι ειδικοί γιατροί και διατροφολόγοι συστήνουν την κατανάλωση τροφίμων με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη.

Ξεχάστε λοιπόν τους συμβιβασμούς που κάνατε μέχρι τώρα, αφού χάρη στα Sweet & Balance, η δίαιτα και η ισορροπημένη διατροφή αποκτούν απίθανη και γλυκιά γεύση μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των νέων επιδορπίων, όπως Μιλφέιγ, Φρουί Ζελέ φράουλα / κεράσι στο ράφι και έτοιμο στο ψυγείο, Επιδόρπιο Γάλακτος ψυγείου, Σοκολάτα, Κέικ, Κρέμα Καραμελέ, Κρέμα Ζαχαροπλαστικής βανίλια και Επιτραπέζιο Γλυκαντικό από σουκραλόζη σε δισκία.

Σε κάθε συσκευασία Sweet & Balance θα βρίσκετε ένα ενημερωτικό έντυπο με υγιεινές συνταγές αγαπημένων επιδορπίων! Αναζητήστε τα στα ράφια των Σούπερ Μάρκετ που συχνάζουν τα ήδη γνωστά και αγαπημένα προϊόντα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ.