Στην εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ θέλουμε να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο στην ελληνική οικογένεια και να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των καταναλωτών. Στις αρχές του  2000 αντιληφθήκαμε πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονταν για επιδόρπια με χαρακτηριστικά υγιεινής διατροφής και πως ο Γλυκαιμικός Δείκτης είχε γίνει έγινε η ανερχόμενη τάση στην υγιεινή διατροφή παγκοσμίως.

Μετά από χρόνια ερευνών και αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία μας πάνω στο γλυκό δημιουργήσαμε τα προϊόντα Sweet & Balance. Ήμασταν πολύ περήφανοι καθώς καταφέραμε να φέρουμε στην αγορά την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων με όλα τα χαρακτηριστικά της υγιεινής διατροφής, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, κατάλληλη και για διαβητικούς , με πιστοποίηση κλινικών μελετών και με κατοχυρωμένη διεθνή πατέντα!

Τα Sweet & Balance είναι ο δικός σας σύμμαχος στην ισορροπημένη διατροφή, καθώς:

 

Ως τότε κυκλοφορούσαν κάποια μεμονωμένα προϊόντα-γλυκίσματα χωρίς ζάχαρη. Με τα Sweet & Balance, θέλαμε να δώσουμε όχι μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα σε όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη αλλά και τη χαρά να επιλέγουν ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά προϊόντα

Στην εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που συνεχίζουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις προτείνοντας στο κοινό νέες γεύσεις και πρωτοπόρες ιδέες και που καταφέραμε να βγάλουμε το επιδόρπιο από την απαγορευμένη λίστα κάποιων καταναλωτικών ομάδων.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την πορεία των Sweet & Balance που τα τελευταία χρόνια εκτός των άλλων έχουν διακριθεί για την καινοτομία τους την ποιότητα και τη γεύση τους.