Project Description

Muffins Σοκολάτας

Muffins: 13 τεμάχια                Βάρος μερίδας: 57 γρ.

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ:  1 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ,  ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΦΡΟΥΤΟΥ, 1 ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΙΠΟΥΣ

ΥΛΙΚΑ
1 κουτί  Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance
150 γρ. (1 ½ πλάκα)  Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance
90 γρ. ( 4 κουτ. σούπας)  μαργαρίνη
Τρίμμα από 1 πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κέικ Sweet & Balance σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας αντί για ελαιόλαδο  μαργαρίνη και προσθέτοντας το τρίμμα πορτοκαλιού μαζί με το νερό. Λιώνετε τα 100 γραμμάρια (1 πλάκα) Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance σε μπεν – μαρί και κόβετε ή τρίβετε τα υπόλοιπα 50 γραμμάρια Σοκολάτα Bitter Sweet & Balance σε μικρά κομμάτια. Προσθέτετε τη λιωμένη σοκολάτα και τα κομματάκια σοκολάτας στη ζύμη του κέικ χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα στο μίξερ. Μοιράζετε τη ζύμη σε 13 βουτυρωμένα ατομικά φορμάκια και ψήνετε για 30 λεπτά περίπου. Απόλαυσε Muffins Σοκολάτας χωρίς ζάχαρη.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σχετικές συνταγές