Project Description

Η ΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΩΝ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ.

Νέα επαναστατική σειρά επιδορπίων Sweet & Balance για όσους προσέχουν τη διατροφή και το βάρος τους ακόμη και για άτομα με διαβήτη!
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα – χάρη στην τεχνογνωσία της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. – τα άτομα που ακολουθούν ισορροπημένο ή ειδικό διαιτολόγιο, ακόμη και για τον έλεγχο του σακχάρου, έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία επιδορπίων που ανταποκρίνεται στις διατροφικές τους ανάγκες. Πρόκειται για τη νέα επαναστατική σειρά επιδορπίων χωρίς ζάχαρη με την επωνυμία Sweet & Balance, η οποία έχει περιορισμένα λιπαρά, περιέχει φυτικές ίνες και λίγες θερμίδες, συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά της υγιεινής διατροφής με τη γευστική εμπειρία που εγγυάται το όνομα ΓΙΩΤΗΣ.

«Τα νέα επιδόρπια Sweet & Balance αποτελούν καρπό πολύχρονης επιστημονικής έρευνας και ανάλυσης της αγοράς από τα Τμήματα Marketing και Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ, και έρχονται να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες», όπως τόνισε ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στην ομιλία του, συνεχίζοντας: «Από τη μία, αποκωδικοποιήσαμε τις ανάγκες των ειδικών, οι οποίοι χρειάζονται τρόφιμα – εργαλεία προκειμένου να αυξάνουν το βαθμό συμμόρφωσης στις οδηγίες διατροφής, ελαχιστοποιώντας τις παρεκκλίσεις. Από την άλλη, αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες των ειδικών ομάδων που θέλουν να περιορίσουν το βαθμό στέρησης και θυσίας που αισθάνονται, χρειάζονται ποικιλία στη διατροφή τους και αναζητούν υγιεινές επιλογές που δεν υστερούν σε γεύση. Και επειδή το επιδόρπιο είναι το τρόφιμο που συνδέεται με τις έννοιες «στέρηση, αποκλεισμός, λαχτάρα», μεταφέραμε την παράδοση και τη γνώση της ΓΙΩΤΗΣ σε μια νέα κατηγορία επιδορπίων, ιδανικών για όλους όσους προσέχουν τη διατροφή τους.»

Ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, τα Sweet & Balance είναι η μόνη ελληνική ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη (GI) που συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο. Στο πλαίσιο μια σωστής και ισορροπημένης διατροφής, τόσο για υγιή όσο και για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, οι ειδικοί γιατροί και διατροφολόγοι συστήνουν την κατανάλωση τροφίμων με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Sweet & Balance φέρουν στη συσκευασία τους τις τιμές του Γλυκαιμικού Δείκτη, οι οποίες έχουν μετρηθεί και πιστοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϋ της Αυστραλίας, ένα από τα εγκυρότερα ερευνητικά κέντρα παγκοσμίως.

Την καινοτομία και τα οφέλη στην υγεία της νέας γενιάς επιδορπίων Sweet & Balance επιβεβαιώνουν δύο ελληνικές κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας: το Νοσοκομείο Παίδων και το Λαϊκό Νοσοκομείο αντίστοιχα.

Η νέα σειρά Sweet & Balance έρχεται να δώσει λύση στις ελάχιστες επιλογές επιδορπίων που είχαν τα άτομα που ακολουθούν ειδική διατροφή μέσα από 11 κωδικούς: Μιλφέιγ, Φρουί Ζελέ φράουλα /κεράσι στο ράφι και έτοιμο στο ψυγείο, Επιδόρπιο Γάλακτος ψυγείου, Σοκολάτα, Κέικ, Κρέμα Καραμελέ, Κρέμα Ζαχαροπλαστικής βανίλια και Επιτραπέζιο Γλυκαντικό από σουκραλόζη σε δισκία. Πολύ σύντομα η σειρά Sweet & Balance θα εμπλουτιστεί και με νέες απολαυστικές προτάσεις.

«Μέσα από τη δημιουργία της νέας σειράς Sweet & Balance, η ΓΙΩΤΗΣ εξελίσσει ολοένα και περισσότερο το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με νέες προτάσεις υψηλής διατροφικής αξίας, οι οποίες ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες διατροφής συνδυάζοντας τα φυσικά ευεργετικά οφέλη για τον οργανισμό. Με αφετηρία την πρωτοπορία και την μακροχρόνια παρουσία στις παιδικές τροφές, προσανατολίζεται στην κάλυψη αναγκών ειδικών ομάδων καταναλωτών με αδιαπραγμάτευτες αξίες την απαράμιλλη γεύση και την εγγυημένη ποιότητα ΓΙΩΤΗΣ», σχολίασε ο Πρόεδρος της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. Ιωάννης Αθ. Γιώτης.

Η κυκλοφορία των Sweet & Balance εναρμονίζεται με το στρατηγικό προσανατολισμό της ΓΙΩΤΗΣ σε προϊόντα ισορροπημένης διατροφής με αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία και την ευεξία, στον οποίο εντάσσεται και η πρόσφατη εξαγορά της σειράς προϊόντων υγιεινής διατροφής FΥTRO, της σειράς βιολογικών προϊόντων ORGANIC, καθώς και τα προϊόντα ΑΝΘΟΣ.

Η νέα σειρά επιδορπίων Sweet & Balance παρουσιάστηκε στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στο King George Palace, με τους εξής ομιλητές:

– Α. Ζαμπέλας, Αναπληρωτής Καθηγητής Διατροφής του Ανθρώπου, Μονάδα Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Παν/μιο Αθηνών. Πρόεδρος και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης
– Νικόλαος Τεντολούρης, Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
– Dr. Αντωνία Δασταμάνη, Παιδοενδοκρινολόγος
– Dr. Δημήτρης Λαδικός, Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης & Διασφάλισης Ποιότητας ΓΙΩΤΗΣ A.E.
– Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής ΓΙΩΤΗΣ A.E.