Project Description

Δυναμικό «παρών» έδωσαν η ΓΙΩΤΗΣ και τα Sweet & Balance στις εκδηλώσεις για το Σακχαρώδη Διαβήτη.

Τα νέα επιδόρπια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ συμμετείχαν στο 23ο Ετήσιο Συνέδριο της Διαβητολογικής Εταιρείας Β. Ελλάδος και στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Πρόληψη και Εκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη», που οργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για το Διαβήτη.

Τα Sweet & Balance αποτελούν μια επαναστατική σειρά επιδορπίων, που χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και χαμηλού γλυκαιμικού φορτίου συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο και είναι ιδανικά για άτομα που επιδιώκουν τον έλεγχο του σακχάρου τους*, προσέχουν τη διατροφή τους ή κάνουν δίαιτα με στόχο τη διατήρηση ή την απώλεια βάρους.

«Σύμφωνα με τη στρατηγική ανάπτυξη που θα ακολουθήσει η ΓΙΩΤΗΣ για την προώθηση της νέας σειράς προϊόντων Sweet & Balance, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην κατανόηση και την αποδοχή των προϊόντων από την επιστημονική κοινότητα για το 2009, και εν συνεχεία στα Consumers Relations με εστίαση στις ειδικές ομάδες (άτομα παχύσαρκα, υπέρβαρα και με σακχαρώδη διαβήτη). Η κορύφωση προγραμματίζεται μέσα από ένα πλέγμα ενεργειών marketing τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα σημεία πώλησης το 2010», όπως σχολίασε ο Πρόεδρος της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. Ιωάννης Αθ. Γιώτης.

*με την κατάλληλη καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού γιατρού ή διατροφολόγου.