Project Description

Η SOLID για τη ΓΙΩΤΗΣ και για όσους ζουν χωρίς ζάχαρη …αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!

Στον αέρα βρίσκεται το τηλεοπτικό σποτ για τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΩΝ Sweet & Balance…ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ από τη Γιώτης! Τη νέα πρωτοποριακή σειρά επιδορπίων με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, που ήρθε να εκπληρώσει τις επιθυμίες όλων εκείνων που ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!

Με το μήνυμα αυτό ως στρατηγική αλλά και δημιουργική πλατφόρμα η ταινία συναντά 3 καθημερινούς ανθρώπους στο περιβάλλον τους και …ακούει τη σκέψη τους. Ο φακός περιγράφει ένα νεαρό που έχει αρχίσει να αθλείται οπότε βάζει «φρένο» στη ζάχαρη, έναν μεσήλικα που πια στερείται λιπαρά και ζάχαρη άρα κάθε απόλαυση και μία νέα σύγχρονη γυναίκα που αν και λατρεύει τα γλυκά σκέφτεται πάντα τις θερμίδες. Χάρη όμως στη νέα γενιά επιδορπίων Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ, οι 3 πρωταγωνιστές για πρώτη φορά απολαμβάνουν άφοβα από σοκολάτα μέχρι μιλφέιγ!

Πρόκειται για μία σύγχρονη ταινία που μέσα από μία ρεαλιστική ματιά, καταφέρνει να δώσει την αισιοδοξία και την καινοτομία που εκφράζει η νέα σειρά Sweet & Balance! Η παραγωγή έγινε από τη Max Productions.

Τα προϊόντα της σειράς είναι κατάλληλα και για διαβητικούς και διατίθενται στα super-markets.