Project Description

Πέντε βραβεία Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards) απέσπασαν φέτος τα Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό International Taste & Quality Institute (iΤQi) με τις σοκολάτες Γάλακτος με Αμύγδαλα και τις 4 Γεμιστές με γεύση Cappuccino, Φράουλα, Πραλίνα και Πορτοκάλι.

Οι σοκολάτες Sweet & Balance διακρίθηκαν για άλλη μια χρονιά για την εξαιρετική τους γεύση αποδεικνύοντας ότι η απόλαυση μπορεί να είναι μέρος μίας ισορροπημένης διατροφής. Οι σοκολάτες, όπως και όλα τα προϊόντα της ομώνυμης σειράς Sweet & Balance, δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό stevia, έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά, γι΄ αυτό και τα προτιμούν τόσα καιρό εκείνοι που «ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό»! Εξαιρετική γεύση, εξαιρετική ισορροπία και με αποδείξεις!

Το Superior Taste Award είναι ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβείαστο χώρο των τροφίμων και ποτών. Έχει θεσμοθετηθεί από τοπαγκοσμίως αναγνωρισμένο Διεθνές Ινστιτούτο International Taste & Quality Institute Awards – τον κορυφαίο ανεξάρτητο οργανισμόευρωπαίων σεφ και γευσιγνωστών, που έχει ως κύριο αντικείμενο την αξιολόγηση, επιβράβευση και προβολή τροφίμων και ποτών εξαιρετικής γεύσης καιποιότητας. Η αξιολόγηση των υποψήφιων προϊόντωνγίνεται από αναγνωρισμένους ανώτερους σεφ, μέλη των 12 πιο έγκυρων ευρωπαϊκών εδεσματολογικών θεσμών.

Λίγα λόγια για την σειρά Sweet& Balance

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή σειρά επιδορπίων, που χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και χαμηλού γλυκαιμικού φορτίου, συμβάλλει στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο. Γι’ αυτό, τα επιδόρπια Sweet & Balance μπορούν να καταναλωθούν στα πλαίσια μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Είναι ιδανικά για άτομα που επιδιώκουν τον έλεγχο του σακχάρου τους, προσέχουν τη διατροφή τους ή κάνουν δίαιτα με στόχο τη διατήρηση ή την απώλεια βάρους.

Η ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων Sweet& Balance είναι το αποτέλεσμα καινοτόμων εφαρμογών του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ, που θεωρείται ένα από τα πλέον προηγμένα στην Ελληνική βιομηχανία τροφίμων.