Project Description

Ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία γεύσης και ποιότητας στο χώρο των τροφίμων και ποτών απέσπασαν οι σοκολάτες ΓΙΩΤΗΣ Sweet & Balance Bitter και Γάλακτος. Πρόκειται για το Superior Taste Award (Βραβείο Ανώτατης Γεύσης) του παγκοσμίως αναγνωρισμένου οργανισμού International Taste & Quality Institute Awards– ΙΤQI.

Οι Σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ αποτελούν ιδανική λύση για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, καθώς δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά φυσικό γλυκαντικό από το φυτό Stevia. Απευθύνονται δηλαδή σε αυτούς που ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό και θέλουν να απολαμβάνουν την πλούσια γεύση της σοκολάτας χωρίς ενοχές, στο πλαίσιο πάντα ενός ισορροπημένου διαιτολογίου. Επιπλέον, η Bitter σοκολάτα είναι εμπλουτισμένη με φυτικές ίνες και η σοκολάτα Γάλακτος είναι χωρίς λακτόζη.

Οι Σοκολάτες Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ ανήκουν στην ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance, που προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών χωρίς ζάχαρη, αλλά με φυσικό γλυκαντικό από το φυτό Stevia, με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, φυτικές ίνες, περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά.

Σημείωση:

Ο Διεθνής Οργανισμός Γεύσης και Ποιότητας (Ιnternational Taste & Quality Institute– iTQi) είναι o κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός ευρωπαίων σεφ και γευσιγνωστών, με κύριο αντικείμενο την αξιολόγηση, επιβράβευση και προβολή τροφίμων και ποτών εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας.

Η αξιολόγηση των προϊόντων τροφίμων γίνεται από αναγνωρισμένους ανώτερους σεφ, μέλη των 12 πιο έγκυρων ευρωπαϊκών εδεσματολογικών οργανισμών.