Project Description

Οι σύγχρονες διατροφικές οδηγίες δίνουν έμφαση όχι μόνο στην ποσότητα αλλά και στην ποιότητα των τροφίμων που επιλέγουμε, γιατί μόνο έτσι ο οργανισμός μας μπορεί να παίρνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Ακόμη και τρόφιμα, όπως τα γλυκά, που παραδοσιακά έχουν ταυτιστεί με πηγή πολλών λιπαρών και θερμίδων και σύμφωνα με την αντίληψη πολλών συμβάλλουν στην αύξηση βάρους, μπορούν να έχουν μια θέση σε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα επιλέγουμε.

Δύο χρήσιμα κριτήρια με τα οποία μπορούμε να επιλέγουμε τα τρόφιμα, αλλά κυρίως τα επιδόρπια είναι ο Γλυκαιμικός Δείκτης (ΓΔ) και το Γλυκαιμικό Φορτίο (ΓΦ). Στο πλαίσιο μια σωστής και ισορροπημένης διατροφής, οι ειδικοί γιατροί και διατροφολόγοι συστήνουν την κατανάλωση τροφίμων με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη.

Όλα τα επιδόρπια της σειράς Sweet & Balance διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη (ΓΔ) και χαμηλό Γλυκαιμικό Φορτίο (ΓΦ).